Wat wil je graag weten?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Op deze website zie je op de homepagina een knop ‘Inschrijven’. Als je je contactgegevens hier achterlaat dan wordt je middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.

Het plan Von Clermont Park bestaat uit in totaal circa 50 woningen. Er worden naar verwachting grondgebonden woningen, patiowoningen en wellicht ook appartementen gebouwd. Hoeveel er van ieder type woningen komt weten we nog niet. Daar laten we potentiële geïnteresseerden graag over meedenken.

In wat voor soort woning ben jij geïnteresseerd op deze plek? Vul de enquête in.

Aangezien we nog niet precies weten wat voor woningen er komen is het lastig om te zeggen wat deze gaan kosten. We verwachten dat de verkoopprijzen starten bij ongeveer € 300.000 von.

Er zijn in het Von Clermont Park geen starterswoningen voorzien.

De verkoop start naar verwachting in de lente of zomer van 2023. Start bouw staat gepland voor eind 2023.

We verwachten dat de eerste bewoners ongeveer halverwege 2025 hun nieuwe woning aan het Von Clermont Park kunnen betrekken.

Aangezien we nog in de uitwerkingsfase van de woningen zitten is er nog geen informatie over de woningen beschikbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbief dan word je op de hoogte gehouden over de voortgang van het Von Clermont Park.

Contact

Hieronder vind je hoe je in contact met ons kunt komen.

Damen Makelaarij Heerlen

  • 045 - 5712255
  • info@damen-og.nl

Rujiters Woningmakelaars Heuvelland

  • 043 - 6014010
  • icon-email.svg woningmakelaars@ruijters.nl

Ontwikkeling van

Laudy Vastgoedontwikkeling